Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Dar HOJNOSTI
Tvoříme Nový svět

DAR HOJNOSTI
Tvoříme Nový svět


Hojnost je dar od Boha. Hojnost je stav vědomí. Napojení na božský zdroj hojnosti všeho.
Je tu pro každého z nás. Hojnost lásky, radosti, peněz ... Všeho, co v životě chceme. Každý z nás může být v hojnosti. Pokud hojnost necítíme ve svém životě, může to mít hned několik důvodů a ty leží v našem podvědomí, v naší duši a minulých zkušenostech. Náš vnitřní svět určuje to, jakou realitu – jaký život žijeme. Zhmotňujeme jen to, co již dávno neseme v sobě.

Bůh mi pořád říká: „Ze starého místa Nový svět nevytvoříš.“ Je třeba nejdříve vytvořit nové místo v našem srdci bez staré zátěže a odtud tvořit NOVĚ V LÁSCE.

Pokud necítíme hojnost, tedy nám nefunguje nějaká oblast našeho života - sebeláska, láska partnerská, vztahy, zaměstnání, podnikání, peníze ... Pak je jen jediná cesta - vyčistit si mentální, emoční a karmické překážky z našeho podvědomí – z našeho vnitřního světa, abychom vibrovali zcela jinou realitu. Každý to můžeme udělat a nejsme na to sami. Bůh nám otevírá nejvyšší boží pravdu, která leží hluboko v nás a podporuje nás na této cestě k lepšímu životu. Když ho požádáme, vyjeví se nám to, co je v naší duši i staletí skryto a můžeme to propustit. Máme tak možnost si proud hojnosti znovu zprůchodnit a přivést jej do svého života. Tvořit nově z nového místa v našem srdci.  
Bůh má nejvyšší zájem na tom, abychom osvobodili svoji duši, protěže On a my jsme Jedno v našem srdci. Osvobozujeme sebe, ale zároveň i Boha v nás. Vyšli jsme všichni z jednoho místa a to je On sám. Žije v nás stále, žije v nás tento nejvyšší tvůrce, tato láska, hojnost všeho a my tyto dary musíme jen znovu probudit. Někde po cestě prostorem a časem na ně naše duše zapomněla, ztratili jsme tak spojení s touto božskou esencí v nás a nyní se nám ve věku Vodnáře opět otevírá brána k Novému vědomí, lásce a hojnosti.
Přijďte si otevřít své božské dary a objevit svou božskou podstatu na víkendový workshop DAR LÁSKY A HOJNOSTI – Tvoříme NOVÝ SVĚT, který se koná 26. - 27. 6. 2021. Více se můžete dozvědět zde: http://bit.ly/DarLasky_Hojnosti_Vikend
Těším se na vás.

S láskou
Bea  

 

Martina Bea Mráčková
Duchovní učitelka Nového vědomí

LÁSKA – PRAVDA – ODPUŠTĚNÍ – BŮH


Certifikovaná spirituální a regresní terapie Dr. Briana L. Weisse

Hluboká terapie karmického odpuštění Ježíše Krista

Transformace a vzestup vědomí

www.martinamrackova.cz

 

 

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás