Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

 

Láska je dar od Boha. Čistá bezpodmínečná láska nám byla dána už na počátku věků, když Bůh stvořil naší duši. Miloval nás nejvíc. Procházela čistě naším srdcem k nám samotným a druhým lidem. Cesta naší duše je však velmi dlouhá a spletitá a po této cestě se mnoho stalo. Milovali jsme a byli jsme milováni, ale také nám bylo mnohokrát ublíženo a i my jsme ublížili. Žili jsme mnoho životů a z nich si naše duše odnesla vnitřní zranění. Tak se stalo, že jsme často zavřeli svoje srdce a láska nyní nemůže proudit ani k nám, nedokážeme ji dát druhým a ani ji od nich přijmout.

Cesta ke skutečné sebelásce je dle mé zkušenosti cesta zpátky k Bohu. Na počátek naší cesty. Když znovu prožijeme, jak nás Bůh miluje bez podmínek, pak můžeme milovat sami sebe. Bez podmínek. Můžeme smazat svoje „staré já“, kterému jsme uvěřili a které nám zavírá srdce.

Boží láska nás definuje. Nikoliv názory druhých lidí, ani našich rodičů, ani našich partnerů a dětí. Bůh nás netrestá, jak se často ze systému víry domníváme. Nehodnotí nás. Naopak. Miluje nás nejvíc, ať máme za sebou jakékoliv činy a zkušenosti.  Stojí tu při nás a my ho můžeme požádat o nejvyšší boží pravdu, aby nám ukázal, co všechno v nás nám brání se milovat a pomohl nám to uzdravit. Je to v nás hluboko skryto z tohoto i minulých životů. Nechceme to vidět, aby nás to nebolelo. Ale jedině přes hlubokou práci v sobě a odpuštění tj. vypuštění ze sebe a své duše si opět můžeme otevřít srdce a  naplnit se láskou.
Vše negativní, co si od nás Bůh vezme, nahradí láskou, boží milostí a milující laskavostí. Dosytí nás, dá nám trvalou lásku a my můžeme znovu milovat sebe a cítit se v sobě jako doma. Už pak nemusíme žít v závislostech na pozornosti druhých a pseudolásce. Už to není důležité. Cítíme nekončící proud lásky ve svém uzdraveném srdci a tu dáváme na prvním místě sobě, vyživujeme sebe. Je to trvalá láska a my víme, že jsme přijatí, milovaní, chtění a cenní. Když to cítíme k sobě, až teprve tehdy dokážeme pravdivě milovat druhé. 
Když takto milujeme sebe, chování druhých nás už nezraňuje. Bůh a láska v našem srdci proudí do našeho života a rozpouští všechny negativní vlivy. Dokážeme přijmout sami sebe, odpustit sobě, přijmout všechny události našeho života, protože víme, že neexistuje žádná vina ani trest, to je jen konstrukt naší mysli a důvod, proč lásku necítíme.

Můžeme milovat sebe a přijmout se zcela, protěže víme, že Bůh nás miluje a přijímá přesně takové, jací jsme, protože jsme přesně takoví, jaké nás chce mít. Ukazuje nám, jak máme milovat sami sebe, protože jsme to v tomto životě nezažili a nevíme, jak to vypadá.

Přijetí a sebeláska je klíčem ke šťastnému životu. Z tohoto místa můžeme tvořit svůj Nový svět. A nejsme na to sami. Bůh tu vždy byl, je nyní a bude navěky. Jako náš milující otec nás objímá v každém okamžiku našeho života, bere si od nás, co nám neslouží a otevírá naše srdce.

Přijďte najít tuto lásku na akce, které pořádám. Více se dozvíte zde: www.martinamrackova.cz/akce
Těším se na vás.

S láskou
Bea  

 

Martina Bea Mráčková
Duchovní učitelka Nového vědomí

LÁSKA – PRAVDA – ODPUŠTĚNÍ – BŮH


Certifikovaná spirituální a regresní terapie Dr. Briana L. Weisse

Hluboká terapie karmického odpuštění Ježíše Krista

Transformace a vzestup vědomí

www.martinamrackova.cz

 

 

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás