Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hypnóza je mocná čarodějka

HYPNÓZA JE MOCNÁ ČARODĚJKA

Přeprogramujte svou mysl na úspěch, radost a odvahu!

Možná jste o hypnóze slyšeli, možná jste viděli nějaký film a nebo jste ji dokonce zažili. Je to zázračná metoda osobního rozvoje a nebo strašák? Existuje hodně mýtů o hypnóze a lidé se zbytečně bojí místo toho, aby hypnózu využili ve svůj prospěch a zlepšili kvalitu svého života.
Hypnóza na mých sezeních je skutečně ZÁZRAČNÁ. Jsem toho svědkem pokaždé. Vím, že hypnóza a další techniky, kdy s klienty pracuji na úrovni podvědomí, jsou rychlé a léčivé. Na jednom sezení klienti dokáží vyřešit svoje problémy, které dlouho nedokázali zvládnout a omezovaly jejich život ať už osobní a nebo pracovní. Velmi Zajímavá je hypnóza v businessu. Často nastávají průlomové aha-efekty, kdy je najednou situace úplně jasná, jako bychom sejmuli růžové brýle. Dokážeme se podívat do minulosti a přepsat nakotvené strachy, obavy, zlost, bezmoc a jiné limitující emoce a chování, které Vás ovlivňují až do dneška. Změníme jednoduše minulost a ta již nebude ovlivňovat  současnou chvíli. Všimnete si, že se začnete chovat jinak a změníte pohled na věc k vašemu prospěchu.  Dokážeme společně naprogramovat šťastnou a úspěšnou budoucnost a získat spolupráci vašeho podvědomí na Vašich úkolech a cílech. Často lidé přicházejí se strachem z budoucnosti například při rozvodu, při neúspěšném hledání partnera, při hledání práce, při jiných zásadních změnách v životě. V jejich mysli je prostě program NEÚSPĚCH, STRACH, SELHÁNÍ. Ten umíme společně přeprogramovat a nastavit mysl na ÚSPĚCH, RADOST A ODVAHU. Každý to umíme a dokážeme. A kdo říká, že ne, jen to ještě nezkusil.  Zázraky se dějí a je to ohromně posilující.

Na workshopech  na téma osobní síla a hledání vnitřního potenciálu s hypnózou a NLP technikami v alfa stavu vědomí se posuny v myšlení dějí v celé skupině najednou.

Pokud máte nevyřešené záležitosti a jste rozhodnuti žít lépe, zvu vás na sezení. Je to rychlé, léčivé a naleznete v sobě během dvou hodin svou skrytou sílu a možnosti, o kterých  jste ani nevěděli.

Těším se na Vás.

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás