Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hypnózou proti kouření

HYPNÓZOU PROTI KOUŘENÍ

Kouříte? A baví vás to? Nebo už toho máte plné zuby? Nejde přestat a pořád to musíte dělat? S každou cigaretou vám  jede hlavou, že tu další si už nedáte?  Máte výčitky a přemýšlíte, kolik vás to stojí měsíčně, kolik byste ušetřili a co byste si všechno koupili?  A když si dáte víno, pivo, víc vína a víc piva, tak vnímáte, že kouříte o sto šest a ráno se budíte s kocovinou a pocitem, že už si nikdy nezapálíte …. Ale nejpozději druhý den je to tu zas, kafíčko a cigárko. Dobře si uvědomujete všechny pozitivní přínosy nekouření, ale nejde přestat.

Zamysleli jste se někdy nad tím, co vám to vlastně přináší, když si takhle sednete  a zapálíte si? To je ta nejdůležitější otázka, kterou si položte.  Co zažíváte v tu chvíli s cigaretou? Pohodu, relax, zklidnění, odpoutání se od starostí, zmírnění stresu. Těšíte se celou cestu domů, až si sednete a uklidníte se po celém dni, po těžkém jednání, po konfliktu s nějakým člověkem?
A automaticky to máte spojené s cigaretou.

Ale vtip je v tom, že k tomu tu cigaretu vůbec nepotřebujete. Vaše mysl jen nedokáže sama zařídit klid a dát pokyn do podvědomí, abyste se zklidnili. Myslíte si tak, že se to stane až ve chvíli, kdy potáhnete první šluk. V hlavě máte totiž program „Kouření mě uklidňuje, zažívám s ním pohodu.“ A trénujete tento zvyk každý den několikrát, pětkrát, desetkrát, dvacetkrát. Kouření se Vám pak spojí s různými místy, situacemi a dokonce i s lidmi. Nedokážete si představit, že byste s nejlepší kámoškou, kolegy, kamarády seděli na kafi jen tak. Cože, jen tak? Co bychom tam dělali?  Ale kvůli kouření se s těmi lidmi přeci nepotkáváte, že ne? Ale abyste strávili příjemně společný čas. Tedy jde zase o pohodu. Lidé dokonce říkají, že kouří, když se nudí.  Jistě si můžete uvědomit, jak je ta věta absurdní. Kouření jako činnost J Zabíjím čas kouřením. Také říkají, že je to společenská záležitost a že se „na cigáru“ hodně dozví a poznají nové lidi. Když se nad tím pak zamyslí, tak uznají, že to jen sebeklam, aby omluvili své nezdravé jednání a udělali z něho prospěšnou věc. Nebo, že se jim po cigaretách bude stýskat. Opravdu, dokonce někteří lidé cigarety považují za přátele. Jsou pořád při ruce a je jich všude dost. Zase další lež, abychom ulevili svědomí.

Když jsem ještě kouřila, dokázala jsem vygenerovat takových bludů spoustu. Jak já byla kreativní! Vytvořila jsem si programy v hlavě, že určitě ztloustnu, když přestanu, že babička taky kouřila
a žila do 80 let (ale se záduchou!), že ty cigarety vyrábějí stále slabší, že je to lepší než žít v Číně ve smogu, že to je nakonec jedno, stejně dýchám zplodiny z aut. A dokonce, že než JÁ dostanu rakovinu, dávno bude vynalezen lék! Vymýšlela jsem absurdity nad absurdity, jen abych zahnala výčitky svědomí!

Toto všechno se dá změnit. Kouření je jen program ve Vaší hlavě. Taková železná košile, zvyk ve vašem podvědomí. Hypnózou a NLP technikami tam dokážeme sáhnout a udělat patřičné změny, které nelze zařídit na vědomé úrovni. Získáte klid a pohodu tam, kde už cigareta nebude potřeba.  Uvědomíte si svoje bludy a sebeklamy, zrušíte si je ve Vaší hlavě, odpoutáte se od nakotveného kouření na různých místech a co hlavně - najdete si to svoje místo uvnitř sebe, kde to je prima i bez těchto návyků. Naučíte se mít tu pohodu a relax jen tak a bez cigarety.

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás