Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Jsme architekti svého života 2.

Když děláte stále stejné věci, máte stále stejné výsledky.
Kolik jste přečetli knih o pozitivním myšlením a pořád se nic neděje ve Vašem životě? Máte přání a pořád nejdou zhmotnit? Dám Vám základní tipy na to, jak to dělat.

Pokud Vám nefunguje to, co děláte - PŘESTAŇTE TO DĚLAT.
Poslechněte si příklady z dnešní Honzovy návštěvy v NLP v praxi.
Pokaždé, když dojde na to, že se má Honza dohodnout se svou ženou na plánování času s dětmi, pohádají se. Honza si odnesl to, že musí sám něco změnit, změnit přístup k této situaci a překročit svůj stín a změnit komunikaci vůči své ženě. Přestat reagovat po staru a udělat jeden vstřícný krok, který může změnit jejich vztah.

Pokud chcete jiné výsledky - DĚLEJTE NĚCO JINAK. ZMĚŇTE PŘÍSTUP, VYZKOUŠEJTE NOVÉ TECHNIKY A POSTUPY. PAK TEPRVE DOJDETE K JINÝM VÝSLEDKŮM.
Honza odešel s tím, že si musí přenastavit priority a kalendář, aby mohl dělat důležité věci, které kvůli neorganizovanosti nedělá a to ho dostává do stále hlubšího časového presu. Prostě se zastaví, koukne se na svůj pracovní plán z nadhledu, vymaní se z operativy a stanoví si priority. Pak teprve odstartuje nový pracovní týden. A jak řekl: „Pak to bude i s úsměvem“.

Co Vám v životě funguje – DĚLEJTE TOHO VÍC!
Honza zjistil, že se se ženou nehádají na dovolené. Naopak v bytě ano. Mají mj. stres nakotvený na domov. Honza pochopil, že je dobré jezdit na výlety, trávit i s dětmi více času venku a tak přivést do svého života více radosti a smíchu a naučit se všímat si toho, co prožívají pozitivního. Překryjí tak minulost a budou prožívat nové pozitivní zážitky. Změní se tak i situace doma. To mohou navíc dělat často a nic je to nestojí. To jsou malé věci, které mívají mít velké výsledky. 

Honza dnes pochopil:

- Pokud bude dál dělat pořád dokola to samé, vždy dojde ke stejným výsledkům. -

Nebojte se změn, udělejte malou věc ještě dnes! Uvidíte, že to stojí za to. A když by se stalo, že to nedopadne, je to jen informace, že existuje jiná cesta. Nenechte se odradit, zkoušejte dál a hledejte řešení!

Přeji Vám mnoho malých jednoduchých změn, které povedou k velkým pozitivním výsledkům ve Vašem životě.

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás