Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Jsme architekti svého života 3.

Co znamená, že minulost ani budoucnost neexistuje?

Dnes jsem se opět setkala s tím, že moje nová klientka přečetla celou slavnou knížku o pozitivním myšlení, všechno se jí líbí, chtěla by žít šťastný život, ale neví, jak udělat ty důležité změny, kam vykročit. Stojí na křižovatce a nemůže se pustit, stále ji něco stahuje do minulosti. Klade si otázky: Proč já? Co jsem komu udělala, že se to děje v mém životě? Kdo za to může? Co jsem udělala špatně? …. a tak dál. Má strach se projevit, má strach říci svůj názor, neumí se postavit lidem, kteří ji ochromují. Strach ji paralyzuje a není schopná za sebe bojovat. Má programy v hlavě, které jí neslouží a klade si špatné otázky.

Tyto otázky Vás jen stahují zpět do tíhy minulosti života. Škrtněte si je ze své mysli a dejte si tam nové přesvědčení: MINULOST ANI BUDOUCNOST NEEXISTUJE, ŽIJI V PŘÍTOMNOSTI A DOKÁŽI POZITIVNĚ OVLIVŇOVAT TO, CO PŘIJDE. Minulost jsou jen uložené vzpomínky na události, které již neexistují. Můžete mít do konce v hlavě i vzpomínky na budoucnost. Ano, na budoucnost. Jsou to jen výplody Vaší nevědomé mysli, která překroutila Vaše negativní zkušenosti a naprojektovala Vám neúspěch. Jak víte, že to, čeho se bojíte, dopadne zrovna tak špatně? Na základě čeho jste došli k tomu, že se Vám něco nepodaří? Na základě Vašich vzpomínek, které ale neodráží skutečnou realitu. Ale tak to nemusí být přeci! Vy si tady a teď můžete naprogramovat úspěch a pozitivní výsledek. Uděláte to vědomě a začnete kontrolovat svoje myšlení, začnete přemýšlet o tom, jak přemýšlíte. Převezmete kontrolu nad svým životem a začnete jej měnit k lepšímu. Změňte svůj životní příběh! Zbavte se toho, co Vám neslouží. Zastavte se na chvilku a uvědomte si, čeho se bojíte v budoucnosti. Zavřete oči a uvědomte si, kde máte strach ve svém těle. Uvědomte si, jak vypadá, jakou má barvu, co to je. A zeptejte se sami sebe: Co potřebuji s tímto strachem udělat? A udělejte to. Je to mentální práce, trénujte svou mysl a dejte do toho všechno. Osvobodíte se!

Techniky programování mysli na úspěch se můžete naučit na individuálních sezeních v NLP v praxi a nebo na akcích níže. Jste srdečně vítáni, přijďte ochutnat to, co Vás dovede ke šťastnějšímu životu.

 Přeji Vám mnoho šťastných chvil.

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás