Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Jsme architekti svého života 5.

Strach blokuje Váš úspěch! Trénujte svou mysl a odstraňte ho!

Jsou dva druhy příběhů, které o sobě vyprávíme. Jeden sdělujeme svému okolí a ten druhý vyprávíme sami sobě. Náš vnitřní hlas k nám hovoří z našeho podvědomí a někdy to není nic pěkného.  V NLP mu říkáme vnitřní dialog. ALE často to žádný dialog není. Přijímáme slepě slova, která k nám proudí v naší hlavě, ani se nad nimi nepozastavíme! Vnitřní hlas nám může říkat „Nejsi dost dobrý nebo dobrá!“ „Nikdy nic nedokážeš.“  „Minule se ti to nepovedlo, stane se to znovu.“ „Podívej se na sebe, vždyť oni mají pravdu, nemáš dost zkušeností, nemáš dost znalostí, nezvládneš to, nemáš dost síly …….“

Jak to ONI vědí a kdo ONI vlastně jsou? Lidé na mých seminářích říkají „Jsou to autority.“ Skutečně? A jak jsme došli k tomu, že jsme je přijali jako „autority“? Oni sami nám to pravděpodobně řekli, že je máme takto brát, věřit jim, protože mají ty dlouholeté zkušenosti a my ne.  Uvěřili jsme, že nemáme dost síly, že to nezvládneme, že dokonce potřebujeme tyto lidi, abychom něčím nebo někým byli. A jejich egu to dělalo dobře. Ve skutečnosti jsme jen neměli ponětí sami o sobě, byli jsme odpojeni od svého já a převzali jsme názor někoho jiného, nechali jsme se zmanipulovat. Teď můžeme zjišťovat, že nám to brání dosahovat našich cílů a snů. Někdy tomu říkáme „Nevěřím si.“ nebo „Mám nízké sebevědomí.“ Ve skutečnosti je to jen nános negativních přesvědčení o sobě a strach, který tento vnitřní dialog nutně vyvolává. Máme strach ze selhání, z neúspěchu, že někoho zklameme, že se ztrapníme …. a tak si blokujeme úspěch. Buď to ani nezkusíme a nebo si vytváříme negativní obrazy budoucnosti. Co myslíte, že Vaše podvědomí udělá, když si uložíte takovou negativní vzpomínku na budoucnost do své mysli? Udělá všechno proto, aby Váš nově nalezený cíl splnilo a až se tak stane, vaše negativní přesvědčení o vás se zase posílí.

Změňte tento začarovaný kruh. Zaměřte se na to, jakým jazykem k sobě hovoříte. Naslouchejte sami sobě. Vnitřní dialog je mocný nástroj a buďme vděční, že ho máme. Je pro nás cenným zdrojem informací o tom, co máme změnit ve svém životě. Trénovaná mysl umí negativní hlas najít, vypnout a nahradit jej pozitivním přesvědčením jako například  „Vždycky všechno zvládnu!“ a nalézt potřebné zdroje pro Vaši úspěšnou budoucnost, protože veškerou sílu a moc  máte každý dávno v sobě. Pojďte ji společně s  námi nalézt. Naučíme Vás řadu mocných NLP technik, jak pracovat se svou myslí, abyste žili život, jaký si přejete žít. Jste srdečně zváni na naše ochutnávky a bootcampy Programování mysli na úspěch. My víme, že všechno je možné a úspěch je jen ve Vaší hlavě.

Těšíme se na Vás.

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás