Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Jsme architekti svého života 6.

Kdy začnete přemýšlet o svém myšlení?

Dnes jsem měla zajímavý rozhovor s novým klientem - současným maturantem. Je uprostřed zkoušek a je zcela klidný, má vysokou sebejistotu, že vše zvládne. A já vím, že zvládne, protože nemá v hlavě jinou variantu než ÚSPĚCH. Nic jiného neexistuje. A to se také stane.  Směřuje jen k jedné možné variantě, kterou ve své životní realitě vytvořil.

Přišel však s jiným problémem. Neuměl zastavit svoje negativní scénáře - myšlenkové programy v různých jiných situacích. Když projížděl v autě křižovatkou, spustil se mu strach, zda se dost rozhlédl, zda tam svítila zelená, zda někoho neohrozil. Když odešel z bytu, rozběhl se mu nezastavitelý koloběh myšlenek, zda vše vypnul, zda se něco nestane, až si vykonstruoval v hlavě katastrofický scénář, na který pak hodiny myslel. Dokázal si vytvořit stav mysli STRACH během sekund. Pokud se v tom poznáváte, zastavte to co nejdříve. Tento mladý muž dnes pochopil, že když bude ovládat svoje myšlení a bude umět rozpoznat, že se děje něco, co mu neslouží a změní to, je to nejlepší dovednost pro jeho budoucnost. Čím více bude umět pracovat se svým myšlením, stane se jednou mistrem v tom, jak PŘEMÝŠLET O TOM, JAK PŘEMÝŠLÍ. Jeho život půjde tím správným směrem. Na dnešním setkání jsme přeprogramovali tyto limitující situace a on si vytvořil tzv. KOTVU pro případ, že by někdy v budoucnu přišly negativní myšlenky. Již s nimi umí zatočit raz dva. Jak si můžete všimnout, jeho podvědomí mu nakotvilo na jednoduché situace v životě strach, ale na zásadní jako je maturita absolutní klid a sebejistotu. To znamená, že tyto tzv. zdroje může kdykoliv použít jinde v životě. Důležité je, že se chce naučit víc, chce umět řídit svoje myšlení a být si vědom sám sebe, svých potřeb a cílů v životě.

Když toto neděláme, žijeme život někoho jiného a dříve nebo později se dostaneme do konfliktu sami se sebou. Ten se projeví krizovou životní situací, ze které je obtížné se rychle a „správně“ dostat. Pracovat neustále na svém myšlení je ta cesta a vězte, že nikdy není pozdě. Jste srdečně zváni na naše semináře, workshopy a bootcampy. Naučíme Vás přemýšlet jinak a ukážeme Vám jednoduché nástroje, jak se sebou pracovat. Úspěch je jen ve Vaší hlavě a čím dříve na něm Vy a Vaše děti začnete pracovat, tím dříve se dostaví.

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás