Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Minulost není důležitá

 

Každý z nás nosí ve své mysli programy minulosti – vzorce chování, které nám často nedovolují vnímat přítomný okamžik, vnímat lásku k sobě a prožívat radost. Mohou pramenit z našeho dětství i z minulých životů. Trápíme se pocity viny, nedostatečnosti, zármutkem a strachem. Neuvědomujeme si pak, že nám byl dán dar života. Že jej máme nadechovat každým douškem, vnímat slunce, květiny a probouzející se přírodu. Jsme příliš zaměstnaní myšlenkami minulosti, které nás zahlcují, nemůžeme se z nich dostat a pohlcují naše vnímání. Neuvědomujeme si pak, na jak krásné planetě žijeme, v jakém žijeme dostatku, jaké máme příležitosti, že máme svobodu a nesvobodu si jen způsobujeme sami ve své mysli. Zapomněli jsme se radovat z každodenních maličkostí.

Úkolem každého z nás je se z minulosti poučit, nikoliv v ní žít. Minulost není reálná, jsou to jen uložené vzpomínky. Máme si vzít jen své lekce a najít svou duši, spojit se s ní, s láskou, která tam je vždy pro každého z nás. Nepotřebujeme lásku získávat od nikoho dalšího. Odtud pak teprve správně koukáme na sebe, svůj život a celý svět. S láskou, přijetím a sebeúctou.

Pamatuji si, že při jedné regresní terapii ukazovala duchovní průvodkyně mé klientce minulé životy, vypadalo to jako film promítaný na plátně Vesmíru. Říkala jí: „Podívej se tam. Ale minulost není důležitá. Důležitý je tvůj současný život a jak naložíš se svou budoucností.“ Vstoupila do dvou minulých životů, které jí ukázaly, jak žila. V jednom z nich špinavá a v otrhaných šatech pracovala pod nadvládou lidí, které ani neznala a nevěděla, že může žít jinak. Nastavili jí pravidla a ona nevěděla, že je nemusí přijmout. Tento vzorec si její duše přenesla i do současného života. Způsoboval v ní výčitky, pocity viny a nenaplnění v tomto životě, když učinila krok, kdy následovala své srdce a nikoliv pravidla „systému“. Porozuměla tomuto vzorci a uvědomila si, že je v pořádku dělat rozhodnutí ze srdce, i to, jak dobrý život žije, jak se má dobře a že každodenní radost je to, co může mít napořád. I takové důležité poučení nám minulé životy mohou přinést. Často potřebujeme jen jiný vhled do toho, co nestále opakujeme, neslouží nám, ale neuvědomujeme si, že to můžeme my sami změnit. Jen my sami máme tu moc.

Martina Bea Mráčková
Duchovní učitelka Nového vědomí

LÁSKA – PRAVDA – ODPUŠTĚNÍ – BŮH


Certifikovaná spirituální a regresní terapie Dr. Briana L. Weisse

Hluboká terapie karmického odpuštění Ježíše Krista

Transformace a vzestup vědomí

www.martinamrackova.cz

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás