Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Nejsem tělo ani mysl

Kolikrát jste se už zamysleli nad touto otázkou? A k čemu jste došli?

Nejdříve si myslíme, že jsme to, co vlastníme. Myslíme si, že jsme tím, jakou pozici máme ve firmě, kde pracujeme. Upínáme se na věci, status a na svoje tělo. Myslíme si, že jsme naše TĚLO. A to tělo má spoustu nedostatků. Je příliš tlusté nebo hubené, něco mu někde přebývá a někde naopak schází. Chceme to, co má někdo jiný, nejsme zkrátka spokojeni. Lidé naše tělo také často kritizují a my si myslíme, že kritizují nás samotné. Cítíme se bídně a nevíme, že je to jen iluze a virtuální realita. Podléháme externím vlivům, lidem, kteří nad námi chtějí mít moc, médiím, které nás manipulují, vzorům, které někdo uměle vytvořil. Snažíme se zapadnout a zavděčit. A čím víc to děláme, tím žijeme ve větším dramatu uvnitř sebe a cítíme se opuštění, nemilovaní a máme strach.

Pak se začneme zamýšlet nad tím, odkud se berou naše myšlenky.  Kdo je posílá. Odkud přicházejí. Objevíme mysl a začneme si myslet, že jsem my naše MYSL. Ale má to háček, neumíme ji ovládat. Myšlenky nám proudí do hlavy a my nevíme, co s nimi. Přichází ten plíživý strach a my v něm zůstáváme. Neumíme se ho zbavit. Přichází lítost a nevíme, co s ní. A tak trénujeme tyto stavy mysli jako sval a když se tomu poddáme, je to nesnesitelné. Zajdeme k doktorovi a ten nám na to dá zaručené prášky. Zvykáme si na to, že naše mysl je neovladatelná a nemáme nad ní kontrolu.

A když se nám toto nestane, začneme pozorovat svoje myšlenky. Odstoupíme od nich a koukneme se na ně jako pozorovatelé. Uvědomíme si, že nejsme naše MYSL! Protože ji dokážeme pozorovat. Dokážeme zkrátka přemýšlet nad tím, jak přemýšlíme. Kdo tedy vlastně jsme? A toto je okamžik, kdy se začneme ponořovat sami do sebe. Už máme dost toho dramatu, chceme být sami sebou, hledáme to, co opravdu chceme. Techniky NLP a hypnóza jsou zázračné nástroje, které nastartují komunikaci s Vaším podvědomím, přivedou Vás k Vám samotným, aktivují Vaše já a pomohou Vám rychle a účinně odstranit bariéry uvnitř Vás. Nastavují zrcadlo vaší DUŠI a postupně jako vrstvy cibule odlupují krusty strachu a limitujících myšlenkových programů z Vašeho JÁ.  A jednoho dne zkrátka procitnete z té iluze a ucítíte ve svém SRDCI klid a bezpečí bez ohledu na to, co si myslí a dělají ostatní. Objevíte svou sílu uvnitř sebe. Na místo strachu přijde odvaha a Vaše já k Vám začne promlouvat a najednou přestanete pochybovat a moc dobře víte, co chcete, kam jdete a co je Vaše VNITŘNÍ POSLÁNÍ. Probudíte se z toho snu a začnete konečně dýchat a žít opravdovost svého života.

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás