Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Neučili tě mít se ráda, neučili tě, že jsi duše.

Milé ženy, dívky, kamarádky a drahé přítelkyně,

v hovoru s moudrou duší mé babičky jsem pochopila mnoho z mé cesty tímto vesmírem a lekci, kterou si moje duše vybrala pro tento život. Lekce je pořád stejná, jen má mnoho podob. Najít lásku k sobě, chovat ji v sobě, chovat ji k sobě a tuto energii lásky dávat tomu, kdo přichází také v lásce.

Z mého Deníku z nebes vybírám tato moudrá slova, která, jak věřím, jsou vzkazem pro mnoho žen v naší zemi. Přeji vám krásné čtení a vašemu srdci radost a lásku, která je tu vždy a pro každou z nás. 

 

„Neučili tě mít ráda samu sebe a zažít mír se sebou. Učili tě uspět a dosahovat. Neučili tě, že jsi duše. Že ty jsi čistá energie lásky – čistá esence Boha. Učili tě vytvářet dramata z nedostatku lásky a sebelásky. Naučila ses, že lásku si musíš zasloužit. Že je těžké lásku mít. A když se zdá, že už tu je, zmizí a zůstává ještě větší díra, kterou toužíš zaplnit. Ale nikdo mimo tebe to neudělá. Jen ty sama, když se spojíš se svou duší, s Bohem v tobě. Jedině tam je tvoje léčení.

 

Když máš mír v sobě, mír je i navenek. Vyzařuješ mír a lásku, lidi s tebou chtějí být. Pokud máš v sobě bolest, zlost a strach, láska nemůže projít. Klid je uvězněn. Není vidět. Ale vždy tam je, jen k němu nemáš přístup. Ty, ani ostatní kolem tebe. Úlohou ženy je právě toto. Vyzařovat klid a lásku, pak všechno funguje samo. Už se to ani v tobě nehromadí. Nenabaluje. Prochází to skrz. Láska to čistí. Nic neulpívá. Nic ti nevadí. Máš čistou energii lásky. Nic jiného nepotřebuješ. Z tohoto místa se pak díváš očima duše. Boha v tobě. Bohyně v tobě. Svět ztichne a ty tu jenom jsi. Vnímáš přítomný okamžik a krásu všeho kolem sebe. Nikam nespěcháš, není kam. Láska je ta jediná pravda, kterou cítíš v sobě.“

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás