Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

NLP mi zcela změnilo život

 

Jsme vděční za to, že můžeme být u toho, když se mění Vaše životy. Děkujeme.

Přečtěte si email od klientky, která se účastní NEURO EXCELLENCE ACADEMY – našeho dlouhodobého transformačního programu zaměřeného na trénink business technik NLP a profesní i osobní rozvoj.

Ahoj Marti,

NLP mi zcela změnilo život. Než jsem začala pronikat do tajů neurovědy, měla jsem potřebu být nejlepší a taky jsem měla velké ego. Jak ale plynul čas s NLP, uvědomila jsem si, že jsou mnohem důležitější věci na světě. Přestala jsem se zabývat věcmi, které nemůžu ovlivnit a prostě je přijímám. Nesnažím se za každou cenu řešit problémy ostatních.

Při koučování jsem si vytvořila kotvu, která mi pomáhá říkat „ne“ a taky mám svůj ochranný obal, který ke mně nepustí negativní energii. Upravila jsem si své hodnoty i hodnoty v práci a podle nich se rozhoduji. Dříve jsem se při konzultacích s manažery, což je moje práce, snažila na problémy dívat mýma očima a málo jsem respektovala, že každý má své hodnoty a své pojetí světa. Dnes naslouchám, kladu otázky a dívám se na problémy, které řeší manažer se svým obchodním týmem, z nadhledu. Jsem taky mnohem klidnější a vyrovnanější. Často „si obouvám boty“ klienta v práci (ale i dětí nebo manžela), což mi velmi usnadňuje danou situaci a mohu se na ni podívat z různých úhlů pohledu a přijít s řešením pro všechny.

A jako bonbónek navíc jsem přestala mít panickou hrůzu z výšek. Klidně vyjdu na balkon v 6. patře a podívám se dolů. To pro mě bylo dříve nemyslitelné. Jsem vděčná za to, že jsem potkala tebe, Marti. A že jsi mi ukázala cestu.

Aneta, Manažer podpory obchodu, finanční sektor

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás