Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Odemykáme vaši harmonii.

 

Vrátila jsem se do své duše – domů! Nikdo za mě neudělá to rozhodnutí, že budu šťastná!

Přečtěte si dopis ženy, která s námi sdílela svoje zážitky a výsledky naší společné práce na workshopu Klíč k harmonii v březnu 2017. To je přesně ten důvod, proč děláme naši práci. To má obrovský význam v dnešním světě. Děkujeme za všechny dary, které nám byly svěřeny a příležitosti, které máme, abychom mohli zlepšovat životy našich klientů.  

Ahoj Martino,

Víkend byl úžasný, stále ho mám v sobě a přišel ve správný čas. Něco ve mne celý život dřímá a víkend to ve mne probudil. Nejenom, že jsem pobývala v harmonickém prostředí, přivezla si krásný náramek, zastavila se a relaxovala  – vrátila jsem se do své duše (domů), probudilo se ve mně něco, co jsem dávno měla a věděla, jen jsem to nevnímala. Naučila jsem se jak zvládat nepříjemné a stresové situace. Jak si je neukládat do nitra, ale pracovat s nimi a využít svou vnitřní sílu, kterou jsem o víkendu našla. Hurááá. Koukám na svět jinýma očima, potkávám lidi, které jsou mi milí a vůbec otvírají se mi další příležitosti ...... jako bych měla v sobě jakýsi magnet. A hlavně jsem poznala tebe a Karolínu. Jste mi velmi blízké, řekla bych, že jsem naladěná na stejnou notu nebo nevím jak to popsat. Karolíny jóga ve mně nastartovala chuť začít pravidelně cvičit. Nic není náhoda :-) Tam, kde bydlím a kde se jóga nikdy necvičila, se příští týden otevírá kurz a dokonce v čase, kdy je to pro mne ideální. Co k tomu dodat?

Vše mi v životě, jak z minulosti, tak z přítomnosti zapadá, vše mělo a má svůj smysl, nic se mi neděje náhodně. Mám ještě věci, které se mi nepovedlo zpracovat, protože je to velmi bolestivé a hluboké, ale věřím .... Mám rozečtenou knihu od Anity Moorjani „Co když je to nebe“ a čtu tu věci stejné, které jsme si říkali o víkendu. Že vše je jen a jen v nás. Nikdo za mne neudělá to rozhodnutí, že budu šťastná, v jakékoliv situaci i třeba v těžké nemoci. Nemoc popisuje Anita jako dar, budíček, abych se konečně probudila a pochopila .... Doporučuji i první díl „Musela jsem zemřít“.

DĚKUJI!

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás