Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Odemykáme vaši harmonii.

 

Znovu jsem nalezla cestu sama k sobě a připomněla jsem si, kým vlastně jsem.

Přečtěte si příběh další ženy, se kterou jsme strávili víkendový workshop Klíč k harmonii v březnu 2017. Naše společenství vytváří prostředí důvěry a bezpečí pro témata, která je třeba zpracovat, abychom mohly žít šťastný život, dokázaly si nastavit vnitřní kompas a najít tolik cennou vnitřní sílu zvládnout COKOLIV V NAŠEM ŽIVOTĚ. Jak psala Karol ve svém blogu – je to jen v naší hlavě. Harmonie je rozhodnutí a musíme je udělat jen my sami a máme k tomu mocné nástroje NLP, díky kterým rychle a natrvalo dojdeme k úspěchu a štěstí v našem životě. Přidejte se k nám, protože my věříme, že pracovat sama se sebou má právo každá žena, každá to umíme a každou to naučíme. 

 

Víkend s Martinou a Karolinou byl pro mne velmi silnou zkušeností.
Během dvou dnů se mi pod vedením Martiny podařilo objevit vnitřní zdroje, naučit se s nimi pracovat, odstranit strachy, fóbie a nejistoty, které mne tížily dlouhá léta.

Jako bonus jsem znovu-nalezla cestu sama k sobě, připomenula jsem si, kým vlastně jsem a jakou mám hodnotu, stanovila jsem si důležité osobní hranice. 

Velmi zásadní pro mne byl moment, kdy jsem si zpracovala velmi silný strach z hlubšího emocionálního prožívání, který mne sice chránil před bolestí při prožívání negativních emocí spojených se zklamáním, ztrátou, zradou, bohužel stejně tak jsem si blokovala prožívání pozitivních emocí, jako je radost, láska, souznění, štěstí. Přiznávám, bylo to náročné, NLP je třeba být k sobě absolutně upřímný a umět si přiznat realitu, někdy i dost bolestivou, nicméně to stálo za to.

Děkuji. 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás