Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Stres při pohovorech

Můžete mít super skvělý životopis, možná Vás i pozvou na první kolo výběrka, ale pokud Vámi cloumá stres, nejistota a strach, můžete si znepřístupnit svoje schopnosti a dovednosti a zavřít si tak cestu k vysněné práci.

Můj klient na prvním sezení vyprávěl, že se strachy tak potí, že mu doslova stékají po čele čůrky. Jinému se tak třásl hlas, že nebyl schopen odpovídat na otázky. Další vždy na pohovoru začal zadrhávat a tedy mnoho pozic pro něho bylo nedosažitelných. Dalšími projevy mohou být červené skvrny v dekoltu a na krku až v celém obličeji, silný třas rukou, nekontrolované točení se na židli a mnoho dalšího. V každém případě to na Vás nemusí vrhnout dobré světlo. Firmy přeci očekávají vyrovnané osobnosti, které zvládnou tu často inzerovanou práci pod tlakem. Tlak si ale způsobujeme sami ve své hlavě, ani nepotřebujeme, aby firmy tlačily :-) A pokud naproti Vám sedí někdo, kdo ke stresu u kandidátů nemá pochopení a nebo pozice vyžaduje jednání s lidmi a komunikaci se zákazníkem, jste vyřazeni.

Pokud se toto klientům děje, je to první věc, kterou v programu NEURO KARIÉRA vyřešíme. Bez toho se nepohnou dál. Celý stres resp. strach při pohovorech je jen limitující program v naší hlavě a rychle a trvale ho umíme odstranit NLP technikami. Následně s klienty pilujeme další dovednosti na pohovory, přípravu na těžké otázky, zapojujeme podvědomí, abychom aktivovali jejich vize budoucnosti, skrytý potenciál, sebejistotu a oni získali tu pravou práci, která je bude bavit a přinese jim peníze, které chtějí.

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás