Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Ukázala mi cestu ve vedení lidí

S Martinou Mráčkovou spolupracuji 4 roky. Naše společná práce v rámci koučování mi ukázala cestu, po které jdu dnes již sám, nastavila mi zrcadlo a dodala vnitřní energii věci změnit. Zvýšil jsem svoje sebevědomí, prohloubil jsem identifikaci se svou rolí Team leadera a pokud dnes nastanou nějaké neobvyklé situace v týmu, jsem si jistý svými kroky.

Martina u nás vede dlouhodobý trénink manažerských dovedností. Zjistil jsem na těchto setkáních, že manažerské nástroje nejsou tak komplikované, jak se na první pohled zdá. Martina vždy volí takový přístup, který je pro nás analyticky zaměřené lidi v IT srozumitelný a rád jsem se řadu věcí naučil.

Za dobu naší spolupráce jsem získal vhled do HR procesů, které u nás Martina zavedla a do kterých jsem se postupně aktivně zapojil. Pomáhají mi v roli Team leadera při řešení různých situací – výběr členů týmu, jejich správná adaptace a dlouhodobý rozvoj. Adaptační plán je velmi užitečný nástroj pro měření nejenom odborných znalostí nových lidí, ale také v oblasti fungování v týmu. Změnilo se díky naší spolupráci také to, že jsme našli kritéria na vyhodnocení členů týmu v oblasti spolupráce, komunikace, vhodnosti do týmu a firemní kultury. Aktivně s nimi pracujeme nejen při nabírání lidí, ale dále při rozvoji. Předtím jsme se zaměřovali hlavně na odbornou stránku, ale dnes vím, že to nestačí.  Za uplynulé čtyři roky se situace otočila, zaměřujeme se nyní na to, zda se k nám hodí osobnostně, do týmu, jakou mají motivaci, co je k nám táhne, aby náš vztah byl funkční a dlouhodobý.

Roman, Team leader Java vývojového týmu 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás