Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

ZÁZRAKY SE DĚJÍ

Aneb co můžete zažít s regresní terapií do minulých životů - z workshopu MNOHO ŽIVOTŮ MNOHO MISTRŮ na Lago di Garda, Itálie

Workshopy s Dr. Brianem L. Weissem jsou vždy setkání lidí z celého světa. Spojuje nás energie lásky, soucitu a otevřených srdcí.  Dochází k pochopení našich životních lekcí na hluboké duchovní úrovni, ke spojení s našimi duchovními průvodci a se spirituální dimenzí. A není výjimkou, že jsou tato setkání také místem, kde se potkávají spřízněné duše, i když žijí na druhém konci světa. Jak říkal Dr. Weiss, Vesmír zakroužkoval toto místo na mapě života každého z nás, abychom se zastavili a uvědomili si kam, s kým a jak na naší mapě pokračovat dál.

První den byl zajímavý hned z několika důvodů. Prošli jsme regresní terapií a viděli několik svých minulých životů, naučili se techniku na rozvoj telepatie a intuice a naslouchali moudrým slovům Dr. Briana L. Weisse. V jeho projevu jsem vnímala napojení na bezpodmínečnou láska a moje duše vstřebávala hlubokou moudrost mistrů:

„Láska je jediná pravda. Jen láska je skutečná. Láska rozpouští strach. Láskou jsme my sami, naše duše je čistou esencí lásky. Láska nikdy neumírá. Jen ji někdy nevidíme, když žijeme v utrpení. Láska inspiruje a vede naší duši.“

První den jsem se v jedné ze skupinových regresí dostala do minulého života ve starověkém Řecku. Byla jsem mužem. Měla jsem na sobě bílé oblečení - dlouhý bílý hábit a na nohou páskové sandály. Ocitla jsem se v bílém rozlehlém paláci. Pochopila jsem, že jsem rádce, doktor a léčitel. Vstoupila jsem do místnosti, kde v posteli ležela mladá žena. Její otec tam stál, křičel na mě a vyčítal mi, že jsem ji nevyléčila a že nedělám to, co on mi řekl. Že není po jeho vůli. Najednou vytasil nůž a probodl mi srdce. Moje duše se odpoutala od těla a setkala jsem se se svým duchovním průvodcem. Společně jsme reflektovali lekci, kterou jsem si odnesla. Ukázal mi 4 slova, která představují mé poslání: LÉČENÍ - MOUDROST - SVOBODA - SPIRITUALITA. Pochopila jsem, že to je moje skutečná cesta. Léčit a uzdravovat s moudrostí a pokorou, svobodně bez ovlivňování druhými a vše s napojením na nejvyšší energii, ze které jsme všichni vzešli - na lásku. Pochopila jsem také, kdo jsou lidé z této scény v mém současném životě. Pochopila jsem, proč se některé události staly v mém životě tak, jak se staly. A že všechno je v pořádku. A co je nejdůležitější - VÍM KUDY JÍT DÁL. JAKÁ JE MOJE CESTA A JAK NAPLNÍM SVÉ POSLÁNÍ.

Druhý den začal Dr. Weiss povídáním o naší duchovní podstatě:

 „Nejsme lidské bytosti s duchovní zkušeností. Jsme duchovní bytostí z lidskou zkušeností. Nikdy jsme se nenarodili a nikdy nezemřeme. Jen naše tělo umírá. My nejsme naším tělem. Naše duše přišla do lidského těla, aby se učila a pochopila svoje lekce v této škole, které říkáme Svět.“

V jednom z minulých životů jsem pochopila původ a hlubokou podstatu své pylové alergie. Nejdříve jsem se vrátila do svého dětství v tomto životě. Bylo mi 6 let, ležela jsem na pohovce u nás doma s obkladem na očích, těžce jsem dýchala. Mívala jsem pylové astma. Uvnitř hluboko v sobě jsem cítila tíseň, strach, že to nepřežiji, a hlubokou samotu. Nikde nikdo nebyl. Jen já v té tmě.

Za chvíli jsem se přenesla do minulého života v Indii v 19. století. Tento život se mi ukázal již několikrát, má pro mě velký význam z mnoha důvodů. Vysvětluje také spoustu lekcí, kterými moje duše prochází v tomto životě. Ocitla jsem se v jídelně velkého domu. Bylo mi 14 let. U velkého stolu jsem viděla sedět mé rodiče a dva bratry. Já jsem stála oblečená v nádherných slavnostních šatech. Moje duše se bouřila vztekem. Chtěli mě provdat za muže, kterého jsem se bála, byl hrubý a starý. Cítila jsem strach svých rodičů. Strach o to, abych žila "správný život" podle společenských konvencí, abych "přežila" v tehdejší společnosti. Měli jednoduše strach o můj život. Jak to u dětí bývá, jejich strach jsem si přenesla, v tomto případě až do současného života. Záchvaty pylové alergie byly pouze symptomy, které mě upozorňovaly na to, že mám vyřešit tento hluboký strach o přežití. V další části regrese do indického života jsem se přesunula do chrámu, bylo mi přes 40 let. Seděly jsme tam s ostatními ženami a zpívaly posvátné zpěvy. Dnes jim říkáme mantry. V tomto duchovním rozpoložení jsem odevzdávala své utrpení z nešťastného manželství Bohu, osvobozovala jsem tak svou duši. Mantry mi pomáhaly se spojovat se svou duší a nejvyšší energií a vnímat bezpodmínečnou lásku, které se mi v tomto životě nedostávalo. Když moje duše odcházela z tohoto života, potkala se se svým duchovním průvodcem. Společně jsme reflektovali právě prožitý život. Lekce a poselství, které jsem si odnesla do současné chvíle jsou: NÁSLEDUJ SVÉ SRDCE. VŠE DĚLEJ S LÁSKOU V SRDCI. ŽIJ SVOBODNĚ BEZE STRACHU. BUĎ SAMA SEBOU. JSI NA SPRÁVNÉ CESTĚ.

Doktor Weiss zodpovídal také mnoho dotazů nás účastníků. Jeden mne velmi zaujal:

„Proč se inkarnujeme na Zemi, doktore Weissi?“

Doktor Weiss přirovnával Zemi ke školce a naši duši k dítěti. Dítě také říká: „Nechci chodit do školky se všemi těmi dětmi. Chci být doma v lásce, jsem tam šťastný, chci si pořád hrát.“ To dítě vidíme z vyšší perspektivy, ale svou duši většinou ne.

 „Máme lekce, kterým se zde na Zemi máme naučit. Jsou to lekce o prožívání lásky, soucitu a dobra. Planeta Země je těžká škola, ale je pro nás atraktivní. Můžeme tu zažívat lásku, intenzivní vztahy, duhu, květiny, rostliny a krásu kolem nás. Přicházíme se sem učit skrz strach, zlost a hmotu. Existuje současně osud a svobodná vůle. Osud je boží plán naší duše, přivádí nám do života lidi, situace a místa. Na všem jsme se domluvili před tím, než jsme vstoupili do tohoto života. Pak přichází na řadu naše svobodná vůle. Můžeme se rozhodnout, jak s lidmi a situacemi naložíme a zda lekce tohoto života splníme.“

Celé tři dny byly duchovním zážitkem plným lásky, aha-efektů, pochopení mých lekcí a prohloubení mé duchovní podstaty. Naučila jsem se nové techniky pro práci s klienty a těším se na příští setkání s Dr. Brianem L. Weissem, které bude brzy následovat.

Martina Bea Mráčková
Duchovní učitelka Nového vědomí

LÁSKA – PRAVDA – ODPUŠTĚNÍ – BŮH


Certifikovaná spirituální a regresní terapie Dr. Briana L. Weisse

Hluboká terapie karmického odpuštění Ježíše Krista

Transformace a vzestup vědomí

www.martinamrackova.cz

 

Lago di Garda, Itálie, 28. května 2018

 

 

         

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás