Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

MOJE OSOBNÍ CESTA
S JEŽÍŠEM KRISTEM

V roce 2014 jsem se poprvé setkala s Ježíšem, když přivedl panenku Marii. Nejdříve jsem se modlila k ní, aby mi pomohla s mým vlastním traumatem v mém životě. Jako ateista jsem ani nevěděla, jak je možné, že se umím modlit. Ale moje duše to věděla. Pár týdnů po tom, co jsem začala, ji ke mně přivedl Ježíš. Zavřela jsem oči a oni tam byli. Sedla si vedle mě, dokázala jsem jí vidět, slyšet a mluvit s ní.  Řekla mi: „Vždy jsem tu byla. Slyším všechny tvoje modlitby. Jsem tu pro tebe i pro ženy, které léčíš.“ Rozplakala jsem se. Věděla jsem, že je to pravda. Pokračovala: „Jen čisté srdce může léčit.“ a dala mi do srdce bílou lilii. Bílé lilie jsem jí týdny nosila do karlínského kostela. Byl to tenkrát tak vzácný moment. Ten den jsem žádala i Ježíše, aby se mnou mluvil. Řekl jen: „Brzy přijde ten pravý čas.“ A tak se stalo.

Ježíš s panenkou Marií mě znovu navštívili dva týdny na to. Volala jsem je k mému vlastnímu léčení. Ježíš z mého srdce vytáhl černá lana negativní karmické energie a léčil a otevíral mi srdce svýma rukama. Moje duše k němu začala hovořit: „Ukaž mi, jak to děláš. Nauč mě léčit. Buď mým učitelem.“ On mi na to tenkrát odpověděl v angličtině: „Reveal and heal.“ Dlouho jsem přicházela na to, co to znamená.  Dnes vím: „Co se vyjeví, to se vyléčí.“ Základní pravidlo mé terapie s Ježíšem. Od té doby je mým průvodcem a učitelem. Prováděl mě všemi terapeutickými a koučovacími výcviky, ukazuje mi své metody metafyzického léčení, prozkoumává se mnou lidské vědomí a ukazuje mi, jak fungují zákony vesmíru a karmy. Vede mě k prohlubování vztahu s ním i s Bohem.
Vše s Ježíšem vede k jednomu. A tím je láska a šťastný život.  

Ježíš je vždy přítomen v mé terapii. Jsme tam vždy tři. Vy, já a on. Je tu pro vás a pro vaše rychlé a hluboké léčení. Otevírá vám dveře vašeho vědomí a vede vás k nalezení cesty lásky.

 

V boží milosti a milující laskavosti

Martina Bea

 

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články