Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

OBJEDNEJTE SE

 

Cena a podmínky

 

INDIVIDUÁLNÍ/ONLINE SEZENÍ v českém nebo anglickém jazyce trvá 60 minut. Pro osobní sezení mě kontaktujte na info@martinamrackova.cz.
Cena za sezení je 3.000 Kč.

Zdá se Vám cena vysoká? Terapeuti ze západní Evropy a USA se stejným certifikovaným vzděláním a praxí si běžně účtují 6.000 - 10.000 Kč za 1 sezení.  Moje cena je přizpůsbena českému trhu a nastavena tak, aby hluboké léčení, terapie a neurokoučink byly dostupné většině české veřejnosti.

 

Cena za online sezení je 3.000 Kč.
Objednávka online sezení se realizuje přes formulář vlevo. Pro okamžitou rezervaci termínu prosím plaťte platební kartou.
  Platba ve výši 3.000 Kč probíhá elektronicky do 3 dnů od odeslání objednávky. Na základě uhrazené platby bude termín potvrzen emailem. Celá částka za online sezení musí být uhrazena nejpozději 2 dny před termínem sezení. Jinak není možné termín garantovat.

Je možné hradit služby prostřednictvím BENEFIT PLUS. Zvolte si zde na webu volný termín, vyhledejte si v systému BP: NEA ACADEMY s.r.o. a uvedený termín uveďte do objednávky.

V případě neuhrazení výše uvedené platby ve splatnosti, bude rezervovaný termín automaticky zrušen a nabídnut dalším klientům. Pokud toto nastane, je třeba objednat termín znovu přes webový formulář. Proto doporučuji PLATBY PROVÁDĚT PLATEBNÍ KARTOU, kde dojde k okamžité rezervaci termínů a míst na seminářích. Vzhledem k vysokému počtu objednávek nelze rezervovat sezení a semináře osobně ani telefonicky, pouze přes webový systém.

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články