Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Jsme architekti svého života 4.

Rozhodněte se správně a vybarvěte svůj život!

V každém momentě našeho života děláme rozhodnutí, která určují to, kam směřujeme a jak se cítíme. Klíčová každodenní rozhodnutí jsou:  

Rozhodnutí, na co zaměřujete svou pozornost.
Rozhodnutí, jaký význam věcem, lidem a informacím ve svém životě dáváte.
Rozhodnutí, co uděláte pro to, abyste prožili život, jaký chcete.

Rozhodnutí, na co zaměřujete svou pozornost
Je důležité, čeho si ve svém životě všímáte. Zaměřujete se na to, co se nedaří a nebo na pozitivní stránku věci? Programujete si neúspěch, vytváříte si tzv. negativní vzpomínky na budoucnost nebo se těšíte, že zažijete něco nového a berete všechno jako příležitost k růstu? Dávejte pozor, kam jde Vaše pozornost, protože na tom přímo záleží, jak se ve svém životě cítíte.

Rozhodnutí, jaký význam věcem, událostem, lidem a informacím ve svém životě dáváte. Přemýšlejte, jaký význam dáváte tomu, když Vás někdo podceňuje, kritizuje a nebo říká, že se to dělá jinak. Necháte se odradit? Myslíte si, že nejste dost dobří? Myslíte si tedy, že když to nevyhovuje druhému, že to není dobré pro Vás? Pak zcela otočte svůj přístup a dejte si ty jediné správné otázky: Co je pro mě důležité a proč to chci? A pak si za tím jděte.

Rozhodnutí, co děláte pro to, abyste prožili život, jaký chcete.
Jste obětí, které se všechno děje a ona nic z toho nemůže ovlivnit? Ptáte se otázkami, které Vám neslouží jako například  „Proč právě já?“  A nebo si uvědomujete, že jen Vy sami máte moc změnit chod věcí? Že jen Vy sami jste architektem svého života a že jen Vy sami můžete říci NE lidem, kteří Vás manipulují a jejichž očekávání plníte a tak nežijete sami sebe? Udělejte nyní jednu malou věc pro sebe: Řekněte si, čemu dnes řeknete NE a udělejte to. Uvidíte, jak se osvobodíte.

Techniky programování mysli na úspěch se můžete naučit na individuálních sezeních v NLP v praxi a nebo na akcích níže. Jste srdečně vítáni, přijďte ochutnat to, co Vás dovede ke šťastnějšímu životu.

Přeji Vám mnoho šťastných chvil.

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás