Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

S láskou vzpomínám na první setkání s panenkou Marií. Bylo to tak nečekané.

Asi rok po skončení příběhu s Geraldem jsem jeden večer doma cvičila. Po chvíli, kdy jsem se odpoutala od myšlenek, vidím Gabriela, který mi říká: „Připrav se. Někdo přichází.“ Nejdříve jsem chtěla odvětit, že nejdříve snad docvičím, ale cítila jsem zvláštní naléhavost toho sdělení. Sedla jsem si na zem a zavřela oči. Neměla jsem tušení. Pak jsem je uviděla. Ježíš společně s Panenkou Marií. Přicházeli ke mně z dálky. Panenka Maria si ke mě sedla a já cítila její energii ve svém srdci, bylo to jako něžný dotek a nejhlubší porozumění uvnitř mě samotné. Měla jsem pocit, jak kdybych se o ní opřela. Nyní vím, že to byla láska a soucit, ta nejčistší bezpodmínečná láska, kterou může duše cítit. Do očí se mi nahrnuly slzy dojetí. Byla to krásná chvíle v mém životě. Byla jsem tak vděčná. Začala jsem s ní v myšlenkách hovořit. Snažila jsem se jí říct, jak jsem šťastná, že jsem se s ní mohla setkat a jak jsem vděčná, že mi pomáhala v těžké chvíli, kdy se můj život roztříštil na prach a sedávala jsem v lavici v kostele a vybrečela jsem vždy všechnu svou bolest a žádala ji o pomoc. Vždy se mi ulevilo a mohla jsem jít dál. Věděla jsem najednou, že tam vždy byla a pomáhala mi společně s dalšími anděly léčit bolavé srdce. Konečně jsem jí mohla z celého srdce poděkovat. Plakala jsem dojetím. Dala mi do srdce bílou lilii a řekla mi: „Tvoje srdce je křišťálově čisté. Musíš mít srdce stále čisté, abys mohla pomáhat druhým. Jen čisté srdce může léčit. Lilie je čistota a já jsem pořád s tebou. Pomáhám tobě i ženám, které léčíš. V pátek mě budeš potřebovat.“ A mě se před očima ukázal obraz nové klientky, která byla objednaná. Žádala mě o pomoc s vyrovnáním se s vážnou nemocí svého dítěte. A tak se také stalo. Panenka Maria byla s námi na sezení, kde se děly skutečné zázraky. Během hodiny a půl jsme vyřešily témata, která trápila mou klientku měsíce. Od té chvíle se moje sezení s klienty zrychlila a léčení je účinnější. Od té doby je panenka Maria stále se mnou při léčivých sezeních, na léčivých ženských kruzích i při mých meditacích. Je patronkou žen, maminek, dětí a nemocných. Má krásnou léčivou energii bezpodmínečné lásky, která mě provází v tomto světě také v podobě bílých růží, které nikdy nechybí u mě doma a na ženských kruzích.

Když odcházeli opět společně, prosila jsem Ježíše, ke kterému jsem se nikdy nemodlila, aby se mnou promluvil. Ani nevím, co bych mu tenkrát řekla. Dnes na to koukám s úsměvem. Připadala jsem si v té chvíli jako fanynka celebrity, kterou jsem náhodně potkala. Přitom jsem k němu v tu chvíli neměla žádný vztah. Otočil se jen, pokynul mi a řekl s ledovým klidem: „Setkáme se, až bude ten správný čas.“ a oba odešli. „No ale, kdy to bude?!!“ křičelo to v mě. Seděla jsem nehybně a vstřebávala to, co se právě stalo. 

 

Od té chvíle mě začali navštěvovat společně a já jsem zahrnula Ježíše Krista do svých modliteb. V následujícím měsíci po našem prvním setkání jsem procházela těžším rozchodem se svou kamarádkou. Stalo se něco, co jsem nedokázala pochopit a bylo mi to velmi líto. Meditovala jsem a cítila jsem velkou bolest v srdci. Modlila jsem se k Marii i Ježíšovi, aby mi pomohli. Znovu přišli. Pomáhali mi čistit srdce. Vytahovali z něho černá energetická lana bolesti a křivdy, věděla jsem, že tam jsou dlouho, možná staletí, že nemohou být z tohoto světa. Zbyl tam jen velký tíživý kámen. Ježíš mi jej vyndal a po něm zbyla díra. Panenka Maria mi do toho místa vsadila broušený ametyst a řekla „Nyní je srdce čisté a může v něm proudit láska.“ Srdce se mi rozzářilo fialovou energií. Cítila jsem, jak mi srdcem prochází léčivá energie. Děkovala jsem jí a tekly mi opět slzy dojetí. Požádala jsem Ježíše, aby mě naučil léčit, jak to umí on sám, ať mi ukáže, co mám dělat. Odvětil: „Nech sebou procházet božskou energii a usměrňuj ji pokyny. Nech ji procházet k lidem. REVEAL AND HEAL. Požádej strážné anděly o pomoc. Požádej archanděly o pomoc. Žádej mě a panenku Marii o pomoc. Modli se k Bohu.“ A odešli. Někdy ke mně mluví anglicky. Této větě jsem ale nerozuměla. Začala jsem hledat a snažila jsem se pochopit slova REVEAL AND HEAL.  Porozumění přišlo až časem.

 

Knihu zakoupíte zde: http://bit.ly/SvatyGralKniha

S láskou

Bea

Martina Bea Mráčková
Duchovní učitelka Nového vědomí

LÁSKA – PRAVDA – ODPUŠTĚNÍ – BŮH


Certifikovaná spirituální a regresní terapie Dr. Briana L. Weisse

Hluboká terapie karmického odpuštění Ježíše Krista

Transformace a vzestup vědomí

www.martinamrackova.cz

 

 

 


 

O autorce
Martina Mráčková je jediný certifikovaný terapeut Dr. Briana L. Weisse v ČR ve spirituální terapii a regresní terapii do minulých životů, je certifikovaný NLP Master a držitelka certifikace Angel Intuitive od PhDr. Doreen Virtue. Má dlouholeté zkušenosti v řídících pozicích v HR managementu, s manažerským poradenstvím, s vedením workshopů a koučováním ve firemním prostředí. Všechny své bohaté zkušenosti v práci s lidmi a certifikované terapeutické techniky propojuje s duchovní podstatou člověka v unikátním celostním přístupu DUŠE – MYSL – TĚLO – ENERGIE. Vede tak své klienty k nalezení skutečného štěstí a naplnění ve všech aspektech jejich života: osobní a duchovní rozvoj, nalezení poslání duše a zaměření tak své kariéry, přijetí sebe sama a své cesty, léčení depresí, fobií, odstraňování mentální a emoční zátěže, léčení těla prostřednictvím mysli a hluboké práci s podvědomím a duší, nalezení rovnováhy, partnerské vztahy, rodičovství a práce s dětmi. Je průvodkyní léčivého ženského kruhu Sacre Coeur.

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás