Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Mysl je nástroj duše.

V našem ženském kruhu bývá vždy jedno velmi silné téma – „Kdo vlastně jsem?“
Co je mysl? Co je duše? Co jsou to programy v hlavě a jak nám slouží nebo neslouží? Po dlouholetém studiu Neuro-lingvistického programování (NLP), hypnózy, regresní terapie a nyní i Kundalini jógy (jógy vědomí) a aplikaci těchto metod na sebe i při práci s klienty, jsem došla k myšlence, k vlastnímu poznání, že MYSL JE NÁSTROJ DUŠE. Četla jsem mnoho knih a nastudovala mnoho autorů, ale poznání skutečně musí přijít právě z duše.

Skrz mysl můžeme zhmotňovat v tomto trojrozměrném světě moudrost, dary a poslání naší duše a čistou lásku, kterou sama naše duše je, kterou my sami jsme.

Když je naše mysl čistá bez negativních programů minulosti jako je strach, obavy a pochybnosti o sobě i druhých, zlost, závist a žárlivost, můžeme zažívat klid a vnitřní mír, projevovat lásku sobě i druhým, dělat nezištné a láskyplné činy a naslouchat své moudré intuici. Dělat malé radostné věci každý den, kdy se naše duše projeví ve své kráse v našem životě. Když je naše mysl čistá, dokážeme říkat „ne“ láskyplným způsobem, poznat manipulace a neakceptovat je, být ve svém středu a žít sami sebe.

Naším hlavním úkolem v našem životě je vyčistit svou mysl, zbavit se limitujících programů strachu, najít poslání naší duše a nechat proudit lásku skrz srdce do všech oblastí našeho života. V moudrosti Kundalini jógy, která je stará tisíce let, se tomu říká neutrální mysl. Naučit se nehodnotit, nenechat se ovlivnit a vyčistit svou minulost od zbytečné zátěže, která není dobrá ani pro nás ani pro naše okolí. Pak láska může proudit a mysl ji pomáhá přeměnit v láskyplné činy.  

Toto vše se s námi můžete naučit. Společně čistíme naše mentální programy, emoční energetické bloky, spojujeme se se svým středem - se se svou duší v láskyplné energii.

Přidejte se k léčivému ženskému kruhu Klíč k harmonii na  

nebo mi napište na info@martinamrackova.cz  

 

Těším se na Vás!

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás