Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Negativní emoce a zranění z minulých životů

Naše duše si přenáší lekce do současného života. Jsou to ty, které nevyřešila v minulých životech a nebo nové, na kterých se dohodla s nejvyšší moudrostí, která řídí vše ve Vesmíru, s Bohem. Lekce jsou skryté pod povrchem, ale ukazují se nám v našem životě jako negativní situace, vztahy, nemoci a bolesti těla. Musíme se vždy ptát, co se mám skrz tuto zkušenost naučit? Co je tou lekcí mé duše? A jít do podvědomí, kde jsou všechny odpovědi na Vaše otázky a kde dokážete vyléčit sami sebe.

Z mých zážitků z minulých životů vybírám jeden zásadní:

Vidím sebe jako kazatele kráčet po cestě do hradu. Může být tak 14. století, těžký středověk ve Francii. Tento život už jsem viděla v některých minulých regresích opakovaně. Zřejmě je na cestě mé duše důležitý. Najednou se mění scéna a já jsem uprostřed nádvoří na dřevěném bednění, klečím na kolenou a krk a záda mi něco svírá. Začíná mi do ruky proudit brnění z krku. Není to v první chvíli zcela jasné, ale pak mi hlavou projede slovo PRANÝŘ! A já si uvědomuji, že jsem sevřená ve středověkém dřevěném nástroji – na pranýři. Hlavu a ruce mám ochromené a bolí mě krční páteř. Pociťuji to i ve svém současném těle, je to jedna z vrstev v mých zádech, která mi způsobuje bolesti.  Fyzioterapeut mi nedávno říkal, že moje krční obratle jsou zablokované. Opakovaně mi dělal odblok, ale stále se to vracelo. A nyní rozumím tomu, co si v sobě nesu. Moje duše si přenesla energetický blok do tohoto života přesně na místě v těle, kde vznikl. Nyní přišel ten pravý čas se toho zbavit. Nutné je však pochopit lekci, kterou mě to učí. Ptám se tedy, proč je důležité, abych to nyní viděla? Co to je přesně v mých zádech? Začíná ke mně hovořit hlas: „Byla jsi kazatel nového myšlení. Nepohodlný kazatel pro mocné lidi, kteří utlačovali druhé. Hlásala jsi svobodu duše. Nyní je tvůj život u konce.“ Cítím, jak mě škrtí pranýř a jak se zlobím na Boha. „Pověřil jsi mě úkolem a slíbil jsi mi, že budeš se mnou, ale ty jsi mě v tom nechal!“ Ozval se opět hlas: „Tvůj úkol je u konce, tak sis to vybrala a na tom jsme se domluvili. Vykonala jsi dost v době, kdy nebylo lehké přežít. Smrt by přišla tak jako tak.“

Cítím zlost, křivdu a nedůvěru v Boha. To je moje lekce, kterou se mám naučit nyní. Odstranit tento blok a zcela věřit vedení seshora, které mi přichází každý den. Vidím svou cestu, ale někdy mě přepadnou pochyby a strach. Pochyby a nedůvěra v to, že když se oprostím od hmotného světa a budu následovat duchovní vedení, nepřežiji. Někde hluboko je zakořeněný tento strach. Vnímám, co mám v krční páteři, na ramenou a v hlavě. Sedí tam těžká energie, cítím, jak kdybych měla nasazenou kapucu nebo masku. Žádám Ježíše, který je v poslední době se mnou častěji a intenzivněji u léčení klientů, aby mi pomohl odstranit tento nános a pomohl vyčistit mou energii. Svlékám si opakovaně tuto helmu, až cítím úlevu a mohu konečně vydechnout.

 

Martina Bea Mráčková
Duchovní učitelka Nového vědomí

LÁSKA – PRAVDA – ODPUŠTĚNÍ – BŮH


Certifikovaná spirituální a regresní terapie Dr. Briana L. Weisse

Hluboká terapie karmického odpuštění Ježíše Krista

Transformace a vzestup vědomí

www.martinamrackova.cz

 

 

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás