Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Nový začátek

NOVÝ ZAČÁTEK aneb změnit se musíte oba

Co si, Petro, z dnešního sezení odnášíte?

„Uvědomila jsem si po dnešním sezení, že nikomu neubližuji, že mohu být šťastná a že jsem tu pro sebe i pro ostatní. Uvědomila jsem si, že tu sílu mám v sobě a dokáži překonat jakoukoliv překážku. Můžu být sama sebou a nesnažit se vejít do toho, co po mě chtějí ostatní. Už necítím tu strašnou tíhu.“

Vina, ublížení, úzkost, smutek, zlost, tíha a strach. To jsou pocity, se kterými se setkávám u svých klientů, kteří přemýšlí o rozvodu. Ať už pracujeme na tom, že manželé najdou NOVÝ ZAČÁTEK, tedy se nerozvedou, a nebo ano a každý směřuje ke svému NOVÉMU ZAČÁTKU, jejich partner tu bude stále.  Je to otec nebo matka jejich dětí, může to být business partner ve společné firmě, kterou chtějí  vést spolu, a nebo je to člověk, kterého po těch letech strávených spolu jednoduše nechtějí zcela ztratit.   Jistě existuje mnoho dalších příležitostí, kdy se s člověkem, se kterým se rozvádíte nebo rozcházíte, budete dále potkávat ve svém životě. A je jen na Vás, zda v sobě dále ponesete zášť, smutek, tíhu a strach. Ať je Váš protějšek jakýkoliv, vždy máte možnost pracovat na sobě a zbavit se vnitřních stavů, které neslouží ani Vám, ani Vašim dětem a nikomu kolem Vás. Každý z nás má možnost žít spokojený a šťastný život, i Vy. Je dobré se zamyslet nad tím, co je pro Vás v životě opravdu důležité a jak ho chcete prožít. Buď i takovou situaci jako je rozvod přijmete jako příležitost se posunout a nebo jako prohru a  problém, který Vás bude tížit.

Pokud znovu objevujete společnou cestu k NOVÉMU ZAČÁTKU, je třeba objevit a přepsat nefunkční programy, které máte ve Vaší komunikaci a ve Vašem vztahu. Společně si řekneme, jaký je cíl každého z Vás, kam se chcete dostat. Odhalíte každý za sebe bariéry, které tomu brání u Vás a také ty, které vidíte u svého partnera nebo v okolí. Vyjasníte si pod našim vedením na společném sezení Váš společný cíl a otevřete témata, ke kterým jste neměli odvahu. Budete pracovat na odstranění bariér, projdete individuálními sezeními, než se společně zase sejdeme nad tím, kam jste postoupili ve Vašem novém vztahu. Celou touto cestou Vás vedeme také ke vzájemnému respektu, naslouchání, důvěře, otevřenosti a zajišťujeme Vám bezpečné rozhovory.  

Pokud jste se rozhodli se rozvést a není již jiná cesta, doporučujeme Vám stejný postup práce na sobě a  na společném vztahu a komunikaci v průběhu a po rozvodu. Vezměte to jako příležitost pro sebe i celou rodinu. Může to znít nereálně, ale ze zkušeností vím, že pokud se nacházíte v této situaci, život Vám dává informaci „Něco změň a žij lepší život pro sebe a své blízké.“  Zamyslete se nad tím, jak spolu komunikujete, zda jste schopni se dohodnout, zda nejsou Vaše děti zatažené do Vašich neshod a jaký jim dáváte příklad pro život? Co to je, co teď musíte změnit?

Pracuji se širokou škálou technik od systemického koučování přes neurolingvistické programování až po hypnózu. Umím pracovat s podvědomím a odstraňovat strach, léčit zlost a pomoci Vám s dalšími nepříjemnými bariérami Vašeho spokojeného života. Vždy vedu klienty k rychlým výsledkům, zaměřuji je na NOVÝ ZAČÁTEK a vedu je přímou cestou k jeho dosažení.  Klienti znovu obnovují svou sílu, odvahu, sebejistotu a vnitřní hodnoty. 

Přeji Vám mnoho šťastných chvil.

 

Martina Mráčková

Founder & Senior Consultant

Internationally Certified NLP Master & Trainer
Internationally Certified Hypnotherapist

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás