Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Odemykáme vaši harmonii.

 

Bylo to nádherné setkání plné energie, armáda ženské síly a velikánský zážitek! 

Zveme Vás k pěti krátkým rozhovorům s ženami z víkendového workshopu Klíč k harmonii, které našly svou vnitřní sílu, klid, úlevu, odstranily si řadu svých bariér, naučily se techniky, jak se sebou pracovat a zažily krásné zážitky v našem tvořivém společenství. A jak samy říkají, musíte to zažít. Každá jste u nás vítaná a další termín naší víkendové harmonie je 16. – 18. března 2018.


 

Těším se na Vás!

 Martina

 

Rozhovor s Ivetou

S čím jsi sem jela? 
Cítím se ve svém životě neúplná, nespokojená, některé věci mi chybí, zdálo se mi, že některé věci dělám blbě, že se tam necítím komfortně. Potkávám lidi, které třeba potkávat nechci a chci cítit větší klid. 
Co si odnášíš?
Odnáším si naprostý klid na duši, mám vyřešeno, co s lidma, a mám vyřešeno spoustu věcí v životě, ve kterých jsem se cítila ve stresu, zle, bylo mi špatně. Mám situace předělaný na krásný zážitky, mám svoji kotvu, která mi pomáhá. Mám sílu a těším se na další setkání!
Co bys chtěla vzkázat někomu, kdo uvažuje o workshopu Klíč k harmonii?
Chce to zkusit na vlastní kůži, protože slova na to nestačí. Bylo to nádherné setkání plné energie a přijeďte! 

 

Rozhovor se Silvií

S čím jsi sem jela? 
Já jsem se hrozně těšila, protože to už trošku znám. Očekávala jsem nějaký techniky, který ale předčily moje očekávání, protože byly mnohem lepší a zajímavější než jsem čekala. A obsáhlejší, takže super.
S čím odjíždíš, co sis odnesla? 
No, kromě nového seskupení, celku ze skupiny, skoro bych řekla armády ženské síly, jsem si odnesla ZÁŽITEK, VELIKÁNSKEJ. A sílu energie, kterou čerpám a může fungovat dál, na což se moc těším.
Co bys vzkázala někomu, kdo by sem chtěl jet? 
Ať neváhá, protože to každému něco dá. Není to nic proti ničemu, každý si najde svoje. Určitě každému doporučím, aby to vyzkoušel. 

 

Rozhovor s Veronikou

S čím jsi sem přijela?
Přijela jsem si odstranit určité bariéry, které mi brání využít potenciálu, kterého chci využít a to se mi splnilo a pak najít své já a zesílit ho a celkově být sama se sebou spokojená taková jaká jsem a dokázat sebe samu využít na maximum.
Už jsi na vše odpověděla, ale chceš něco říct?
Buďte všichni vděční za to, že můžete být tady a radujte se z obyčejných věcí. O tom ten život je J

 

Rozhovor se Zuzkou

S čím si sem jela? 
Já jsem sem jela s úplně otevřenou hlavou a s tím, že absolutně nevím, co nás tady čeká a samozřejmě s trochou svých problémů. To byl takový počátek, ikdyž jsem měla na začátku čekat něco trochu jinýho.
A s čím odjíždíš?
Odjíždím s hlavou plnou zážitků a plnou novejch věcí. A tý práce na sobě, nejvíc. A hlavně s takovou úlevou. Já mám zdravotní problémy a mě se tady ulevilo. 

 

Rozhovor s Janou

S čím jsi sem jela? 
V životě se mi vyskytl takový problém, který se mi nedařilo vyřešit všema dostupnýma metodama, který existujou. To byl ten důvod, jinak bych tu možná nebyla. Takže tak. 
A odnesla sis řešení? 
Odnesla jsem si nástroj, jak to řešit. Samozřejmě ten problém vyřešený není, ale už vím, jak s tím pracovat.
Kdy si myslíš, že to vyřešíš?
Zítra nejdýl. 

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás