Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

LÉČENÍ RAN PO VZTAHU S MANIPULÁTOREM A NÁSILNÍKEM

 

Tři dny po návratu z Gardy mě bolest v zádech budí uprostřed noci. Nemohu usnout, je to tak pronikavé, z očí mi tečou slzy a bolestí se mi křiví obličej a celé tělo.  Sedám si do svého meditačního křesla, snažím se přemluvit samu sebe, že bolest neexistuje, snažím se od ní odpojit a znovu usnout. Zavírám oči. Před mým vnitřním zrakem se odvíjí příběh mého života. Jako bych seděla v kině a sledovala film, jehož jsem hlavní hrdinkou. Jedna sekvence střídá druhou rychlostí jak na horské dráze. Najednou se film zastavuje a z mého podvědomí se vynořují dvě události mého života. Jedna lepší než druhá. Beru první. Jsem ohromená tím, jak stará záležitost na mě teď vyskočila. 

Je mi 17 let. Stojím v obýváku bytu mého tehdejšího kluka, cítím tíseň na prsou, strach a zoufalství na hrudi. On stojí na balkóně a se šílenstvím v očích říká: „Jestli mě opustíš, skočím!  Budu křičet, že jsi mě strčila a všichni budou vědět, že za to můžeš!“.

Objevuje se další scéna v jeho obýváku, padám na kolena, nemohu dýchat, hrdlo mám sevřené, právě kolem mé hlavy proletěl těžký skleněný popelník. Sypou se na mě střepy ze skla dveří, které popelník rozbil těsně vedle mě. Kdyby mě býval trefil, zabil mě. Klečím na zemi ve střepech a nemohu pochopit jeho chování. Nemohu popadnout dech a bolí mě srdce. V životě se mi nic podobného nestalo.

Nakonec se ocitám ve svém dětském pokoji v poslední den našeho vztahu. Paralyzovaná, otřesená, hlava mě bolí. Tentokrát už se trefil, uhodil mě pěstí do obličeje. Znovu nemohu dýchat, srdce mám plné bolesti, hlava mi třeští, jsem v šoku a nevím, co se přesně stalo. 

Uvědomuji si zase samu sebe ve svém křesle o dvacet šest let později. Fyzická bolest vytahuje uprostřed noci tyto scény hluboko z mého podvědomí. Ve skutečnosti jich bylo mnohem více. Tyto tři byly klíčové. Emoční bolest se uložila do mých zad a čekala tolik let. Emoční paměť těla je neúprosná. Ukládá se vše, co prožíváme. Pochopila jsem, že je čas s touto energií v mých zádech skoncovat. Začíná se mi vybavovat, co následovalo bezprostředně po tomto vztahu, všechno to psychické i fyzické násilí zanechalo hluboké rány v mé duši. Zničené sebevědomí, ztráta důvěry v samu sebe, ztráta sebehodnoty a sebelásky. Nedokázala jsem další rok chodit s žádným klukem, protože jsem si myslela, že nejsem dost dobrá. Vybudovala jsem si v sobě strach a obranu. Několik let po tom, jsem měla fobii z davů, bála jsem se kdykoliv, když jsem vstoupila do metra. Bála jsem se nepřehledných situací, protože jsem podvědomě stále očekávala odplatu. To byl výsledek vztahu s manipulátorem a násilníkem. Zavřela jsem svoje srdce a obalila jej strachem, zlostí a nenávistí. A netušila jsem, že se mi vše uloží i do paměti těla a vytvořím si v zádech obranný krunýř. Následující roky překryly tyto vzpomínky, ale někde uvnitř moje duše pořád volala po lásce a očištění.

Abych vyléčila bolest svých zad, začínám přepisovat jednu situaci za druhou, které vyplouvají z mého podvědomí. Jednu uloženou vzpomínku za druhou. Vždy se znovu napojuji na energii, která ve mně zůstala. Znovu cítím strach, lítost, vinu, bolest a zlost. Záda mě bolí, tělo mi dává jasné signály, kam se vše uložilo. Odlupuji mentální nánosy ze svých svalů a otevírám svoje srdce. Odpouštím jemu za to, co dělal. Odpouštím sobě, že jsem to dovolila. Vypouštím ze sebe energii strachu. Každou vzpomínku přepisuji novým mentálním programem a osvobozuji svou duši. Prožívám každou vzpomínku znovu a měním její obsah – stavím si obranu proti manipulacím, hájím samu sebe a odcházím s hrdostí. Neutralizuji energii emocí. Nechávám zodpovědnost za jeho život čistě na něm, protože to je jediné, co jsem měla kdy udělat. Najednou vidím samu sebe se zářícím srdcem uprostřed jeho obýváku. Ze srdce mi vychází světlo směrem k němu. Z jeho srdce nevychází nic. Najednou rozumím tomu obrazu, vidím to tak jasně. Byla jsem to já, kdo přinášel lásku. On mě manipuloval do viny a strachu. Hovořím se svými duchovními průvodci a ti mi sdělují poselství, která jsem nyní již mohla pochopit, abych nechala vše s láskou odejít a moje záda se začala uzdravovat:

„Nic z toho nebyla tvoje vina. Byla jsi mladá, nedokázala jsi poznat plíživé manipulace a jeho poškozující jednání. Šla jsi do tohoto vztahu s otevřeným srdcem. Skutečně jsi ho milovala a on nevěděl, co má s tvou láskou dělat. Měl těžké dětství a nedostatek lásky. Ze svého utrpení nedokázal jednat jinak, uměl manipulovat, protože to se v životě naučil. Dostal dar života a jen on sám je zodpovědný za to, jak s ním naloží. A ty jsi zodpovědná za ten svůj. Není třeba si nic vyčítat. Pohlížej na to jako na cennou zkušenost, která byla těžká, ale v rozvoji tvé duše důležitá. Nyní znáš svou hodnotu, nyní víš, kdo jsi a můžeš díky této životní zkušenosti pomáhat i ostatním ženám.“  

Spojuje se mi to. Vybavují se mi ženy, které ke mně přichází. Témata se opakují. A já jim rozumím. Někde hluboko v sobě mám toto pochopení, soucit a hluboké porozumění s jejich příběhy. Někde hluboko ve své duši vím, o co se jedná a že nás to má učit, i když to ony ve svém utrpení zprvu nepřijímají. Mám hluboký soucit s jejich bolestí a strachem a potřebuji je vzít za ruku, kouknout se jim do očí a říci jim, že je všechno v pořádku. Že to není jejich vina. Že ony nejsou rozbité, jak jim tvrdili druzí. Mám obrovskou touhu ve své duši ukázat jim, že jsou čistá láska, že v jejich srdci bydlí světlo, ale oni je jen nevidí. Mám obrovskou touhu pomoci jim sejmout nánosy škodlivé energie, viny, zneužití a ponížení, protože vím, že to jde a ony to dokáží. Ony si to často nemyslí, jsou na začátku, nevidí cestu ven ze svého utrpení a zůstávají v tom, co pro ně není dobré. Mám obrovskou touhu spojovat je v našem léčivém ženském kruhu, aby dokázaly třeba poprvé v životě říci věci nahlas a tak je uvolnily a nechaly odejít. Mám obrovskou touhu spojovat naše srdce a vytvářet respektující a milující prostor pro každou, která chce přijít a měnit svůj život. Mám obrovskou touhu ukázat všem, že tato trojrozměrná realita a její utrpení není to, o čem má být náš život. Přes všechny výcviky práce s lidskou myslí, výcviky hypnózy a regresní terapie, přes události mého života a práci na sobě jsem se dostala k hlubokému lidskému pochopení, k hlubokému pochopení našeho strachu, zármutku a viny. Mám obrovskou touhu tuto zkušenost předávat dál a říci každému, že to je jen iluze, kterou chybně považujeme za svou realitu.

S láskou

Bea

Martina Bea Mráčková
Duchovní učitelka Nového vědomí

LÁSKA – PRAVDA – ODPUŠTĚNÍ – BŮH


Certifikovaná spirituální a regresní terapie Dr. Briana L. Weisse

Hluboká terapie karmického odpuštění Ježíše Krista

Transformace a vzestup vědomí

www.martinamrackova.cz

 

 

 


 

                 

 

 

 

 

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás