Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

MOJE VLASTNÍ ZÁŽITKY Z MINULÝCH ŽIVOTŮ

 

Pochopila jsem za ty roky, že se mi minulé životy postupně skládají dohromady jako kousky skládačky. Vždy je mi odhalena jen ta část, která má pro mě význam v daném okamžiku. Kopíruje tak cestu rozvoje mé duše a vždy mě vede po krocích. Je to moudré a geniální. Každou informaci, kterou dostaneme, je třeba překlopit v činy v našem současném životě. Jinak pro nás ztrácí svůj význam.

Vstupuji do scény ve starověkém Řecku. Jsem muž. Mám na sobě dlouhé bílé oblečení a na nohou páskové sandály. Stojím v pokoji. Vyjasňuje se mi obraz. Jsem ve vzdušném řeckém paláci. Nejsem tam sama. Vidím postel a v ní mladou ženu. Je nemocná. Dochází mi, kdo to je v mém současném životě. Už jsem ji v jednom z minulých životů také viděla. Tenkrát byla dcerou člověka, který mě nechal zabít před jejím zrakem. Ona mě měla ráda. Hrála jsem si s ní. Ona byla půvabná malá holčička a já dospělá černá otrokyně. Ach Bože, on je tu také! Stojí vedle její postele. Zlobí se. Na mě. Křičí. Vyčítá mi, že jsem ji nevyléčila. Že nedělám, co mi řekl a že není po jeho vůli. Dochází mi, že jsem jeho rádce a léčitel. Snažím se mu vysvětlit, že jsem dělala, co jsem mohla. Ona na mě kouká. Má opět ten výraz jako minule. Je vyděšená. Má mě ráda. Máme spolu pouto. Ona to ví, že jsem udělala maximum. On tasí nůž a bodá mě do srdce. Jde mi hlavou: „Zabili tě jednou, zabijí tě znovu.“ Tuto větu dostávám v souvislosti s tímto mužem již déle.

Moje duše se odpoutává od těla a já vidím své tělo ležet na podlaze. Přichází archanděl Gabriel, můj duchovní průvodce, a odvádí mou duši do nebe. Jdeme na místo, kde se potkávám se svou radou mistrů a ukazuje mi čtyři slova. LÉČENÍ - MOUDROST - SVOBODA - SPIRITUALITA. Z těchto slov ke mně přichází hluboké pochopení a potvrzení mého poslání v tomto životě. Léčit a uzdravovat s moudrostí a pokorou, svobodně bez ovlivňování druhými a vše s napojením na nejvyšší energii, ze které jsme všichni vzešli - na lásku. Vím, kdo jsou lidé z této scény. S ním se potkávám opakovaně v minulých životech a je mým velkým učitelem, i když jsem si to dříve nemyslela. Měli jsme spolu spoustu nedořešených záležitostí a díky mým vhledům se dokáži v tomto životě rozhodovat jinak ve prospěch sebe sama. Viděla jsem nás jednou spolu jako moudré duše v duchovní dimenzi. Chováme k sobě lásku, jsme staré duše, už jsme spolu leccos prožili. Je však zatím záhadou, proč jsou mé konce vždy tak tragické. Celý obraz zatím nevidím. Složil se mi dnes opět jeden dílek skládačky. Chápu, proč se některé události staly tak, jak se staly v současném životě. A že je všechno v pořádku. Nejdůležitější je, že vím, kudy jít dál. V současné chvíli se rozhoduji, kam směrovat svůj profesní život a tyto obrazy jsou mým velkým vodítkem. Dostávám jasnou informaci, kudy pro mě cesta již nevede.

Gabriel mi ukazuje obrázek. Vypadá jako dopravní značka. Je to modrý kruh a v něm jsou jednoduché symboly – 3 panáčci. Dvě děti – dívka a chlapec spolu se ženou. Postava ženy je vybarvená. Postavy dětí jsou vybarvené jen do poloviny. To mě zajímá a ptám se, proč také nejsou celí modří. Dostávám odpověď: „Jsou nemocní.“ Ukazuje se mi tak směr, kudy mám jít. Léčení žen a dětí. Nejsou to jen fyzické nemoci, jsou to disfunkce a mentální programy, návyky a chování. Vše je závislé na rodičích, jejich vztazích k sobě sama, k sobě navzájem, k dětem i starší generaci. Jde o mentální programy v rodinném systému. To, čemu někteří říkají „To mám po mámě, to mám po tátovi.“ To není nic dědičného, ale jen mentální programy a chování, které se jedna generace učí od druhé. A ženy mají moc léčit svoje děti a sebe sama. Muži samozřejmě také, ale ženy jako kdyby šly první. To je to poselství. Děkuji. Jsem vděčná za to, co mi bylo ukázáno.

Naši duchovní průvodci k nám často hovoří v symbolech. Je potřeba hledat smysl obrazů, které jsou nám vyjeveny. Za každým takovým symbolem se skrývá moudrost, která nám pomáhá na naší cestě evoluce duše. Minulé životy jsou vodítka k našim rozhodnutím v současném životě. Ukazují nám, jaké lekce nemáme ještě vyřešené a směrují nás ke správným rozhodnutím. Mám zkušenost, že se lidé v Čechách obávají regresní terapie, ale to jen proto, že neví, že je to celé jen o lásce. Minulé životy nám ukazují, kým jsme byli, jak jsme se chovali a jak se chovali ti, s kým jsme sdíleli životy. Vidíme pak podobnost anebo souvislost s naším současným životem. Také nás vedou k odpuštění a pochopení našich vztahů s našimi bližními. Vedou nás ke změně směrem k lásce. Dávají nám klíč k rozluštění hádanek, na které nemáme v tomto životě odpovědi. Ukazují nám, jaké emoce a jakou energii v sobě neseme z minulých činů a co s ní nyní můžeme udělat tak, abychom žili šťastný život. Minulé životy a duchovní dimenze nás učí, že láska je jediná pravda a že je to právě láska, která vede naši duši. Můžeme se potkat s těmi, kdo již opustili tento život. Můžeme pochopit svou nesmrtelnost a vytvořit si vlastní zkušenost s věčností našeho života.

 

S láskou

Bea

Martina Bea Mráčková
Duchovní učitelka Nového vědomí

LÁSKA – PRAVDA – ODPUŠTĚNÍ – BŮH


Certifikovaná spirituální a regresní terapie Dr. Briana L. Weisse

Hluboká terapie karmického odpuštění Ježíše Krista

Transformace a vzestup vědomí

www.martinamrackova.cz

 

 

 


 

                 

 

 

 

ZAKOUPENÍ ÚČASTI NA AKCI

Pro nákup musíte být zaregistrován a přihlášen.
Příběhy klientů
Články

Poslední články

5/2/2020
Dar SEBELÁSKY
Tvoříme Nový svět

Tvoříme Nový svět

3/2/2020
MOJE PRVNÍ SETKÁNÍ
S PANENKOU MARIÍ
A JEŽÍŠEM KRISTEM

….. úryvek z knihy Svatý grál je v každém z nás